Post by phunctencaleres on Mar 13, 2022 0:26:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează cristalele glitch ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Linda Bailarina Danzarina Casual xws
Joc foarte rău. Acest joc nu are rochii frumoase. Multe rochii sunt de culoare rosie. Nu-mi place culoarea roșie. Și asta nu are pantofi. Unii pantofi nu se potrivesc cu rochiile. Îmi place jocul libbie foarte mult. De ce jocul libbie are rochii foarte, foarte frumoase. Și jocul Libbie are pantofi de mașină pentru rochii.👗👗👗👗👗👗👚👚👚👚👚👚👡👡👡👡👡👟👟👟👟👠👠👠👠👡👡👡👡👖👖👖👕👕👕👕👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾. 😾😾😭😭
Unele frumuseți sunt încuiate ca la spital și etc. Vă rugăm să nu cereți bani pentru că în mare parte acest joc este jucat de copii. Așa că vă rog să nu cereți banii. Vă rog, aceasta este o cerere umilă.
Îmi ocupa o grămadă de spațiu ma enervez ffffff tare
Un joc bun, dar a trebui să cumpăr restul lucrurilor este (1) Îngreunează jocul (2) mă face să vreau să mă aflu cu jocul, în afară de acel joc bun💝
acesta este cel mai bun joc pe care îl joc... dar cred că ar trebui să deschizi mai multe niveluri... pentru că nu este corect dacă vrei să deschidem cu toții acel lacăt folosind bani... sper să actualizezi și să te gândești la sugestia mea, te rog... toate oamenii îți iubesc jocul... dar asta e problema... vrei ca oamenii să-ți iubească jocul, nu? asa ca gandeste-te... sunt sigur ca oamenilor le va placea... daca imi faci sugestia... multumesc si imi place daca poti rezolva problema
Chiar au virusi jocurile coco?
Camping Tycoon Simulation rphd
Frumos, dar modul în care toată lumea s-a plâns de joc este că hainele și machiajele ar trebui să fie mai multe. Și clinica și magazinul foto ar trebui să fie deschise
Este un joc care merită jucat
col
URA!
imi place jocul asta
Joc foarte minunat, dar unele elemente nu sunt deschise
Este un joc foarte prost pentru ca clinica spa si photo boot sunt cautate asa ca ii dau 2 stele
Jocul lui a fost foarte frumos. În acest joc sunt incluse multe niveluri. La nivelul de belle multi pasi pentru dans . imi place
Acest joc mi s-a părut atât de incredibil încât nu văd nicio funcție de dans acum.
L-am mai jucat dar e super fain
Mi-a luat mult timp să-l descarc... A durat 2 ore.. În sfârșit, când numărul este 87, mi-a spus că nu pot descărca acest joc prea capricios
Pretty Ballerina Dancer Jednoduché hry buu
Nu vrea să-mi protejeze fotografiile, poți să-l rezolvi, vă rog, îmi place acest joc
Pentru multe reclame și este scump să cumpărați jocul complet
Iubesc jocurile de la Coco play
Mai și cereți bani în joc după ce lați făcut de căcat
JOCURI CU JOCURI ONLINE JOCURI LA APARATE DE AER DIN CARTELE TELEFONICE CU O ZI BUNA ȘI SĂ TE AJUTE SA NU SE VEDE BINE SA NU ESTE TRANSMITETI ȘI A PUS STĂPÂNIRE ȘI NU POT VORBI DE O ZI FRUMOASA ȘTU ȘI ȘI ȘI ȘI ȘI ȘI FRUMOASA PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ SURPRIZĂ DE LA NOI ȘI NOI DAR NU AȘA CĂ NU SE VEDE CĂ O SA NU LUAM DOCUMENTELE ȘI SĂ AI PARTE DE MULTA RĂBDARE CU UN PIC DE NAȘTERE A LUI LIUBA DE TINE SUCCESE GRATUITĂ LA SCURTĂ ESTE NU ÎN SCURTĂ ESTE CĂTRE SĂNTRECĂ. FACE RĂU MAI MULT DECÂT ATÂT MĂDĂLI
Jocul tau este foarte frumos si imi place foarte mult, te rog sa continui jocul bun
Distracție, dar cea mai mare parte este blocată ca clinică, cabina foto, etc. De asemenea, prea multe reclame... prea multe!!!!!!
Nu există spa, clinică și, de asemenea, cabină foto. Sunt blocate și ar trebui să plătim bani reali pentru a le debloca. Dacă nu sunt acolo, nu există divertisment. Solicit controlorului să nu încuie spa, clinică și cabina foto. Sper că această recenzie vă va fi de ajutor tuturor.
Nu vi -l recomand daca nu aveti bani de aruncat
Doctorul nu este acolo, majoritatea lucrurilor nu sunt deschise așa cum se arată în videoclip 😠😠😡😡cel mai rău joc pe care l-am jucat vreodată au nevoie de bani pentru a deschide Spa, doctore 👺👺💀☠️☠️🐷🗾🔕🎃🎌🚮;
Toate lucrurile distractive au fost blocate și au fost atât de multe reclame.
Dar daca ar merge fara sa fie blocate rochite mancare la docror la fotografii
joc frumos, dar jumătate deschis și jumătate deblocat
Joc frumos, dar totul este blocat spa și ședință foto și, în caz contrar, este blocat bine.
Este un joc grozav, dar pentru a obține abilități noi trebuie să vizionezi reclame
joc bun, dar lucrurile care sunt interesante sunt blocate ca la spital, trebuie să plătești pentru asta
Nimic nu se deschide
E cel mai tare joc din lume 👍. Si pe mine ma cheama Diana
Îmi place acest joc, dar blochează cele mai multe jocuri, așa că vreau să spun că îmi place, este atât de distractiv pentru că sunt dansatoare, așa că da, îmi place.
Este foarte drăguț acest joc.Il ador vi-l recomand.👗👗👗💞💞💞💞💖💖
Îmi place atât de mult acest joc, dar ne plictisim de adăugiri. Cum îmi pot schimba dansatorul de balet
Joc foarte elegant și foarte drăguț. De asemenea, surorii mele îl iubește foarte mult
Atât de frumos Mulțumesc, așa că totul este bine și doamna și mama ei, așa că nu vor suna și Doamne, încă încercăm, deoarece nu știm ce vreau pentru petrecerea ta de ziua ta, este singura modalitate de a-l obține și voi dă-i drumul și el se ducea și Dumnezeu te va binecuvânta ziua ta a fost bună pentru tine pentru toată lumea și este orice alt moment în care ar fi bine dacă o sun pe doamna care a fost, va dura câteva zile și o încurajare pentru tine, doamnă. un timp acum așa va fi
Un joc cu adevărat distractiv, dar are nevoie de mai multe lucruri gratuite
Acesta este un joc frumos, dar multe dintre gânduri sunt blocate. nu putem folosi spa, spital și nu putem folosi multe lucruri în salon, butic și are prea multe anunțuri👎
Mi-a plăcut acest joc, până când l-am șters din greșeală. Am încercat să-l instalez din nou de două ori, dar nu a funcționat. Așa că am nevoie de îmbunătățiri.
Mi-aș dori să pot pune zero stele acest joc este prost. Nici măcar nu pot să-l joc pentru că pisica chiar plătesc, durează o veșnicie să se încarce NU DESCARCĂ ACEST JOC
Îmi place jocul, dar conține atât de multe reclame, mulțumesc ( Taniya)
Rochiile din acest joc sunt atât de minunate