Post by phunctencaleres on Mar 13, 2022 0:32:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rave – Watch Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rave – Watch Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ενεργοποιήστε την κατάσταση vip ▞▞▞
▞▞▞ Rave – Watch Party 2022 version ▞▞▞
Πρόβλημα Netflix Λειτουργούσε καλά πριν αλλά μετά την πρόσφατη ενημέρωση στις 9 Απριλίου Όταν παρακολουθούσατε ιαπωνικά anime. Εάν επιλέξετε ιαπωνικό ήχο. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην επιλογή eng υπότιτλων. Ο ήχος θα επανέλθει στον ήχο eng. Μπορούμε είτε να παρακολουθήσουμε το βίντεο με ήχο japp χωρίς υπότιτλους αγγλικής γλώσσας είτε με αγγλικό ήχο με αγγλικούς υπότιτλους. Αλλά δεν υπάρχει ήχος japp με αγγλικούς υπότιτλους. Αυτό είναι ένα σφάλμα και πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο. Ευχαριστώ Ή απλώς επιστρέψτε
Το αγαπώ πολύ και είναι πολύ εύκολο το μόνο μου πρόβλημα είναι όταν προσπαθώ να δω anime σε ορισμένες ιστοσελίδες, δεν θα μου δώσει την επιλογή "play video" που με ενοχλεί πραγματικά, αν αυτό διορθωθεί θα το έδινα εντελώς ένα 5 αστέρων
εξαιρετική εφαρμογή για να παρακολουθείτε βίντεο (vimeo και youtube) και ταινίες (netflix, tubi κ.λπ.) με διαδικτυακούς φίλους, αλλά μπορείτε να την κάνετε πιο φιλική προς τα δεδομένα, το rave χρησιμοποιεί υπερβολική σύνδεση δεδομένων. μόνο μερικά βίντεο και αδειάζετε. ίσως κάνει την εφαρμογή να έχει ποιότητα 480p και κάτω. ευχαριστώ
Δεν φορτώνεται για παιχνίδι. Ο άντρας μου και εγώ δεν μπορούμε να παρακολουθούμε πια μαζί.
Με κάθε ενημέρωση, δυστυχώς, η εφαρμογή γίνεται αργή και λέει ότι οι εκπομπές που παρακολουθούσα δεν είναι διαθέσιμες
σε κλωτσάνε από δημόσια δωμάτια χωρίς κανένα λόγο
Τόσα δυσλειτουργίες
με διώχνει συνέχεια, το μικρόφωνο άλλαξε, δεν ακούω, ήταν μια χαρά πριν από μερικές εβδομάδες. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να ενημερωθεί... το μικρόφωνο σβήνει κάθε φορά που φεύγουμε από την εφαρμογή, μπορούμε να μιλάμε χωρίς να απενεργοποιείται, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όπως παλιά ενώ παρακολουθούμε βίντεο
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
Κακή εξυπηρέτηση, τώρα δεν παίζουμε καν κανονικές ταινίες. Λέει, συγγνώμη, δεν είναι διαθέσιμο
Rave – Watch Party Underhållning eer
Η εφαρμογή κολλάει συνεχώς στο oneplus nord μου. Το βίντεο παγώνει (ο ήχος είναι καλός) και η εφαρμογή επανεκκινείται.Στη συνέχεια, αφού μπαίνω στο λόμπι, δείχνει "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια σύνδεσης", μετά από αυτό λειτουργεί καλά, αλλά κολλάει ξανά μετά από κάθε 10 λεπτά περίπου. Αυτό είναι πραγματικά απογοητευτικό, διορθώστε το.
Ο Rave με βοήθησε να επανασυνδεθώ καλύτερα με τον παλιό μου φίλο από 2500 μίλια μακριά. Είμαστε πολύ πιο κοντά από τότε που χρησιμοποιήσαμε το Rave και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Τα μόνα πράγματα που με εμποδίζουν να δώσω σε αυτήν την εφαρμογή 5/5 είναι μερικά μικρά σφάλματα για τα οποία έχουμε βρει δουλειά και δεν μπορώ να μεταδώσω αυτό που παρακολουθώ στην smart tv μου.
Rave – Watch Party Pramogos tglt
Λατρεύω την εφαρμογή, αλλά δεν μπορώ να δω έναν τρόπο αποθήκευσης συνομιλιών που είχα με άτομα ενώ παρακολουθούσα άλλα πράγματα εκτός από τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Μπορεί να προστεθεί μια δυνατότητα για αποθήκευση των συνομιλιών; Μήπως να εξάγετε τις συνομιλίες σε μορφή κειμένου ή εικόνας και να τις αποθηκεύσετε στη συσκευή;
Η φωνητική συνομιλία μερικές φορές δεν λειτουργεί Ορισμένα βίντεο περικόπτονται άσκοπα Το smartphone θερμαίνεται υπερβολικά σε 720p
Λατρεύω την εφαρμογή, αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν, όπως το Rabbit, μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βίντεο από το πρόγραμμα περιήγησης, όπως από ιστότοπους ροής, ώστε να μπορείτε να κάνετε ροή ταινιών και εκπομπών, επειδή δεν είναι εύκολη η ροή στο amazon prime και το youtube δεν είναι εξαιρετικό για ταινίες είτε. Βελτιώστε τη λειτουργία Ιστού.
Προσθέστε περισσότερες ινδικές πλατφόρμες OTT παρακαλώ και επίσης Disney Plus Hotstar 👍🏻✨
Η χειρότερη εφαρμογή που έχουμε καλύτερη εμπειρία μετά την ενημέρωση από το rave αλλά μέρα με τη μέρα είναι απλά βαρετό 😑
Εξαιρετική εφαρμογή για παρακολούθηση βίντεο με φίλους. Έδωσε μόνο τέσσερα αστέρια για δύο λόγους. 1. Η δυνατότητα εμφάνισης της τοποθεσίας ενός χρήστη σε ολόκληρη την ομάδα χωρίς επιλογή απενεργοποίησης. 2. Η αδυναμία αναπαραγωγής των ληφθέντων αρχείων απευθείας από τον αποθηκευτικό χώρο μου.
Κάθε φορά που προσπαθείτε να παίξετε βίντεο από το youtube ή το netflix, απλώς σας δείχνει μια μαύρη οθόνη, διορθώστε σύντομα
αυτή η εφαρμογή αξίζει πραγματικά, αν κάποιος δεν είναι μαζί σας φυσικά, θα είναι μαζί σας χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή. αν σας λείπει κάποιος ή θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι μαζί, χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή.
είναι σίγουρα μια καλή εφαρμογή για να την απολαύσω, αλλά θα έλεγα ότι είχα κάποια προβλήματα με το μικρόφωνο που προσπαθούσα να τη χρησιμοποιήσω και όταν πήγα να αναζητήσω μια ταινία στο διαδίκτυο δεν φορτωνόταν, αλλά εκτός από αυτό είναι μια καταπληκτική εφαρμογή
Alto's Odyssey Δράση ghmq
Λειτουργεί υπέροχα μερικές φορές, αλλά αυτό είναι μόνο, μόνο μερικές φορές. Είναι μια ενημέρωση με ρίψη νομίσματος για να ενημερώσετε εάν θα επιδεινώσει ή θα αναβαθμίσει την ποιότητα της εφαρμογής. Τη στιγμή της πραγματοποίησης αυτής της αναθεώρησης, η πιο πρόσφατη ενημέρωση το έκανε έτσι ώστε τα βίντεο να μην παίζουν, μπορώ να αλληλεπιδράσω με τα πάντα, να στέλνω συνομιλίες, να χρησιμοποιώ το μικρόφωνο, όλα αυτά εκτός από το να παρακολουθώ τι παίζει. Όπου ως τελευταία ενημέρωση, διορθώθηκαν η ταχύτητα φόρτωσης και μερικές δυσλειτουργίες. Λοιπόν, πάρτε το σταδιακά, αλλάζει σίγουρα με κάθε ενημέρωση.
Πολύ ωραία ιδέα για εφαρμογή. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά κακός προγραμματισμένος (υστερεί πολύ και σταματά να λειτουργεί σε τυχαίες στιγμές), και χρεώθηκα 23 GB δεδομένων κινητής τηλεφωνίας χωρίς να παρακολουθήσω τίποτα (απλώς έτρεχε στο παρασκήνιο και ήμουν σε ένα άδειο δωμάτιο). Εξαιρετικά κακή εφαρμογή μέχρι να την προγραμματίσουν σωστά, μην κάνετε λήψη
Η εφαρμογή είναι εξαιρετική συνολικά, θα ήθελα απλώς να αναφέρω ένα σφάλμα που βρέθηκε για λογαριασμούς Netflix με πολλά προφίλ. Όταν αλλάζω προφίλ, δείχνει όλες τις εκπομπές που έχω παρακολουθήσει όπως θα έπρεπε, αλλά υπάρχει πρόβλημα με το ιστορικό προβολής. Όλες οι εκπομπές που παρακολουθώ στο προφίλ μου χρησιμοποιώντας rave τοποθετούν τις εκπομπές σε άλλους λογαριασμούς.
Η εφαρμογή πρέπει να γίνει πιο ιδιωτική. Άλλοι άγνωστοι μπορούν να δουν την τοποθεσία σας, να συμμετάσχουν σε αυτό που παρακολουθείτε και είναι πολύ εύκολο να συμμετάσχετε σε άλλα άτομα. Θα ήταν πολύ καλύτερο να μπορείτε να ορίσετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας σε ιδιωτικό, καθώς και να έχετε ένα όνομα χρήστη, ώστε ολόκληρος ο κόσμος να μην βλέπει το πλήρες όνομά σας και την τοποθεσία σας. Υπάρχουν και άλλες μικρές ενοχλήσεις στην εφαρμογή, αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ.
Rave – 友達とのビデオ エンタメ wxu
Νομίζω ότι είναι βαρετό όταν είσαι μόνος
Αμφιβάλλω ότι κάποιος θα το δει αυτό. Σκέφτηκα κάπως ότι αυτή η εφαρμογή ήταν υπέροχη π.χ. μπορώ να μιλήσω με φίλους και να συνομιλήσω μαζί τους ενώ παρακολουθώ μια ταινία ή μια εκπομπή σε πραγματικό χρόνο. Αλλά υποθέτω ότι έκανα λάθος. Αρχικά μερικές φορές η συνομιλία εξαφανίζεται και δεν μπορώ να απαντήσω. Όταν παίζω ένα βίντεο από το Utube, επιταχύνεται αυτόματα για αθροιστικό λόγο. Υπάρχουν όλες αυτές οι επιλογές ροής, αλλά σχεδόν καμία από αυτές δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω. Έχω hulu, αλλά αυτή η επιλογή δεν υπάρχει μαζί με άλλες. Το χειρότερο μέρος είναι ότι βρίσκω μια ταινία στο yt n αποτυγχάνει
Χαλια
Το Google Drive δεν λειτουργεί και θα ήταν ωραίο να δούμε επίσης την επιλογή mega cloud drive και δεν υποστηρίζει την αναπαραγωγή άλλης μορφής εκτός από το mp4 που επίσης δεν παίζει σωστά από το Google Drive
Το βίντεο δεν συνδέεται εύκολα
Δεν μπορώ να δω τη Disney ως επιλογή. Ψεύτικη διαφήμιση
Δίνω σε αυτό ένα τέσσερα αστέρια για να υπάρχει και να λειτουργεί μέχρι κάποιο σημείο. Έχω δοκιμάσει 10 διαφορετικούς άλλους τρόπους για να παρακολουθήσω το Netflix με έναν φίλο από απόσταση. Έχω κάνει κάποιες δοκιμές και νομίζω ότι μπορεί να λειτουργήσει. Θα το ενημερώσω όταν μάθω σίγουρα.
Σχεδόν η χειρότερη και πιο χαλασμένη εφαρμογή. Κι όμως εξαιρετική ιδέα. Μακάρι να μπορούσαν να το φτιάξουν
Δεν είναι δυνατή η αλλαγή της γλώσσας από τη μονάδα δίσκου πολύ απογοητευτικό
Αρκετά καλή εφαρμογή, αλλά τείνει να έχει πολύ λάθη. Συχνά πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ανοίξω ξανά. Μερικές φορές δεν μπορώ να δω τίποτα γιατί παγώνει. Θα ήταν επίσης ωραίο εάν η επιλογή Ιστού μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πραγματικά. Δοκίμασα σαν 3 διαφορετικούς ιστότοπους και κανένας από αυτούς δεν μπόρεσε να παίξει.
φοβερή εφαρμογή. Απλώς πρέπει να διορθώσετε τη συντριβή όταν προσπαθείτε να προχωρήσετε σε ένα συγκεκριμένο μέρος του επεισοδίου και για να παίξει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο αντί να χρειάζεται να επιστρέψετε μέσω της εφαρμογής Netflix και να το επιλέξετε. Θα δώσω 5 αστέρια αφού αυτό διορθωθεί.
Rave – Watch Party Əyləncə lpcw
Μου αρέσει η εφαρμογή να τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά Λειτουργεί μια χαρά στο τηλέφωνο, αλλά κολλάει αρκετές φορές στο Android TV Μόλις ξεκινήσει η αναπαραγωγή, μείνετε σταθερή, αλλά πρέπει να την ανοίξετε 5-6 φορές για να παίξετε κάτι Είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό
Μου αρέσει πολύ η ιδέα πίσω από την εφαρμογή, αλλά πρόσφατα μετά την πρόσφατη ενημέρωση ενώ παρακολουθούσα το Netflix μετά από λίγα λεπτά, βρίσκω το βίντεο να παγώνει και ακόμη και μετά το κλείσιμο της εφαρμογής στο παρασκήνιο, ο ήχος εξακολουθεί να παίζει στο παρασκήνιο και τελικά έπρεπε να επανεκκινήσω το τηλέφωνο . Παρακαλώ, διορθώστε αυτό το ζήτημα. 🙏🏻
Τι σας δίνει τη συνδρομή premium;
Διασκεδαστικό για παρακολούθηση
Παρακαλώ διαβάστε αυτό... Δεν βρήκα καμία άλλη εφαρμογή που να είναι τόσο καλή σε αυτό που κάνει ως Rave... Απολαμβάνω απόλυτα την εφαρμογή.. Το μόνο μου παράπονο είναι για τους περιορισμούς του Netflix και του YouTube... Ζητώ το προγραμματιστές να προσθέσουν άλλες πλατφόρμες όπως Prime video/ Hotstar/ κ.λπ..
Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου όλα λειτουργούν καλά. Αυτό που πραγματικά με ενοχλεί είναι οι ώριμες προτάσεις βίντεο. Είμαι ενήλικας, αλλά με πειράζει αυτό. Είναι πολύ δυσάρεστο για μένα, γιατί στις μέρες μας στους περισσότερους αρέσει να βλέπουν τέτοιου είδους βίντεο, αλλά εγώ όχι. Πατάω το κουμπί "απόκρυψη περιεχομένου για ενήλικες" και όταν επιστρέψω στη ρύθμιση, το κουμπί είναι ξεκάθαρο σαν να μην το πάτησα ποτέ. Διορθώστε το, γιατί δεν αρέσει σε όλους να βλέπουν βίντεο με περιεχόμενο για ενήλικες.
Όταν επιλέγετε ένα επεισόδιο για παρακολούθηση στο netflix, οι σεζόν που εμφανίζονται δεν είναι με τη σειρά, για παράδειγμα, s01, s05, s07, s02. Όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο με λεζάντες με μαλακή κωδικοποίηση (.srt) χρησιμοποιώντας το google drive, μπορώ να επιλέξω τον υπότιτλο, αλλά δεν θα εμφανίζεται στο βίντεο κατά την αναπαραγωγή, πρέπει να κωδικοποιήσω τον υπότιτλο μέσω ενός μετατροπέα βίντεο και είναι χρονοβόρο.