Post by phunctencaleres on Mar 13, 2022 0:04:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu hatası hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Vakaları çözmek için kullandığınız enerji için beklemeniz veya ödemeniz gerekir. Vakalardaki seviyeler eğlenceliydi. Hikaye orada, benim için sinir bozucuydu, iyi hikaye anlatımı değil. Ama sadece bir bulmaca oyunu için fena değil.
Bu iyi bir oyun ama biraz daha iyileştirme gerektiriyor, yani Enerji geri kazanımı daha hızlı olmalı, yeni suç mahalli için 20 enerji değil 5 enerji tüketilmeli ve bir suç mahallinin tüm yıldızlarını kazandıktan sonra ücretsiz giriş olacak ve enerji tüketilmeyecek. şeyler güncellenir, o zaman kesin olarak beş yıldız veririm.
Lütfen bu oyunu yetişkinler için güncelleyin. Bu oyun iyi yapıldı. Görmem kolay. Hikayeyi ve renkleri beğendim. Bu oyunlar beni meşgul ediyor. Lütfen bunu İNDİRİN. Tanrı seni korusun. Bu oyunu güncellemek için zamanın olup olmadığını merak ediyordum. Bu hikayelerin tadını çıkardım. LÜTFEN BU OYUNU TEKRAR İNDİREBİLİRSİNİZ. HİKAYEYİ VE BÜYÜK GRAFİKLERİ SEVİYORUM. BİRBİRİNİZİ GÜVENDE TUTUN. TEŞEKKÜRLER
Oyundan zevk alıyorum ama oradaki reklamların miktarının INSANE olduğunu fark ettim!!!lütfen oyunu yalnızca zamanın %70'inde reklam izlemeye istekliysen al.
Ablam facebooktamızla birlikte ilk 4 vakanınla test ederken yüzden sonra zaten:') şimdi indiriyom ilk okulda
az da olsa iyi
Yaaa herkese tavsiye ederim😉😉😉😉😉😉😉😉🥰🥰😍😍😍😍😍🥰😉😉😉😉aaaa🥰🥰😍😍😍😍😍😉😉🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩🤩🤩🤩 gfljvugcykfcyfkcytcr6x6jx6rxetxtezwa4wzyjctu jh hjyfcyfcugugytdttjdjf
criminal case · 21. vaka - gizli deneyler adlı bölümüyle benim gözümde efsane olmuştur kendisi. · pasifik koyu bölümündeyim etiket albümü saçmalığını tamamlamak
Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun, buna hiç şüphe yok. Ancak, burada bir sorunu vurgulamak istiyorum: Bir süre boyunca çok fazla çıkartma topladım ancak sunucu bağlantı sorunu nedeniyle onları açamıyorum. 2 ay oldu hala aynı sorunla karşı karşıya. Lütfen içerik oluşturucular, bu sorunun en kısa sürede çözülmesi için bir istek
Keyifli evet ama interneti kapatip oynayansaniz tabi. O da pek mumkun degil. Cunku olabilecek yıldızınız olmasi gerekiyor oynamanz için. dolması eminyi beklerseniz oho 3 gunde bi oynayabilirsnz. Demem o ki zaten dunyanim reklamini izliyorsunuz yildiz icin bide ustune ona 2dk da Bi reklam cikiyor. O da benzer nitelikte reklamlar yaptrmak için para isteniyor. O onunuza cikan sayfayi red etsenz de kapanmiyor. Ve siz sinir olup zten uygulamayi kapatyosnz yeniden giriliyor. GEREKSİZ SİNİR BOZUCU
Oyunu beğendim ama google chrome kitabımı yakınlaştıramadığım ve yakınlaştırmayı kısmen atlamama izin vermediği için hemen kaldırmak zorunda kaldım. Bu gerçekten utanç vericiydi çünkü eğlenceli görünüyordu.
Çok iyi. Zihni sağlıklı ve uyanık tutun.
Yani bu oyun kulağa harika bir fikir gibi geliyor, ancak her gördüğünüzde çok fazla enerji harcarsınız, görülenler hiç değişmez (tüm nesneler her zaman aynı noktadadır) sadece farklı öğeler bulmanız gerekir. Ayrıca görülenleri tamamlayarak yıldız kazanıyorsunuz ama 1 yıldız kazanmak için her görülmeyi birden çok kez yapmanız gerekiyor.
Hepsi çok güzel oynamanızı tercih edebilirsiniz.
Criminal Case: Mysteries of the Past. Cover art of «Criminal Case: Mysteries of the Past» Android'de ... Tür, Macera oyunları.
Bu oyunda bulmacalar çok iyi ve eğlenceli ama bir görevi tek başına tamamlamak için saatlerce beklemen gerekiyor ya da sadece onu satın alabilirsin. Bu kısmı beğenmedim, eğlenceyi bozuyor.
Harika bir oyun. Hiçbir zaman doğru çalışmadı. Bir tablette oynadım ve o tablet artık çalışmıyor. Başka bir tablet aldım ve 5 oyunu indirdiğimden beri düzgün çalışmıyor. Sanırım bana bir tablet borçlusunuz.
Görünür bir sebep olmaksızın çok fazla reklam (reklam). Birçoğuna ödül verilmiyor ve izlemek zaman kaybı gibi görünüyor. Ancak oyundan zevk alıyorum ama tabletimde oynayamıyorum çünkü asla bozuk para ve bazen de enerji biriktirmeme izin vermiyor. Çocuklar ilgilerini çabucak kaybederler ve ben davaya kadar dayandım
Criminal Case: Save the World!'yı PC'ye indirin - GameLoop
Çok iyi bir oyun ama diğer bölümü çok zor geçiyosun ve enerji çabuk biraz daha fazla enerji versinler yada 9 enerjide falan oyuna girelim lütfen bunu düzeltin buyüzden 1 yıldız yapıyorum ama čok büyük bir sorun değil
Criminal Case Pakikipagsapalaran lel
üzerinde numara
Yaaaa oyun çok güzelll amaaa benim 25 tamyıldızimi yediiniz yaaaaa bidaha oynarmıyim saniyosunuz siz 25 tane demek ben yaaa mi bir reklam videosu olsun hedefiniz için bosa mi bir gösteriti yaaa facebooka bağlandım tüm gittiim oyun sifirlandiii Allah kahretsin del olucam ya bo'ya bağlımı öğleden sonra ben o kadar katkı
Bir katili çok uzun sürüyor. biraz daha kısa daha iyi olacak şekilde güzel bir oyun çok keşkei deney. 😃😊
Çok eğlenceli bir beğeniyorum ama enerjiyle bitince üzülüyorum bir olsa olsa bu karşılaştırmalar, genel boydalarda çok güzel eğleniyorum
CRIMINAL CASE, Pretty Simple'tan 09/14/2016 tarihli bir Android oyunudur. Oyun türü: Macera. Makalede, EN İYİ oyunculardan seviye atlama
Aklı olanın oynayacağı bir oyun değil. O sana komut veriyor sen dokunuyorsun ve oluyorsun. 5 dk oynatmadan hakkın bitiyor hemen satın almaya yönlendiriyor. tavsiye etmem
Bu oyun ilgimi kaybettiriyor çünkü ihtiyacınız olan 5 yıldızı tamamlamak 20 enerji gerektiriyor ve dürüst olmak gerekirse tüm bölümleri bitirmek çok uzun zaman alabilir. Sadece web'deki vakaları okumaya karar verdim 😏
Bu oyunu oynamayı severdim, ama görünüşe göre herkes gibi. Bir seviye oynuyorsun, reklam yapıyorsun, başka oynuyorsun, reklam. Ağır gelmeye başlıyor.
Yıllardır en sevdiğim oyunlardan biri oldu her cihazı değiştirdiğimde indirilecek ilk oyun ceza davası olurdu Ben sadece bu oyunu seviyorum ve olay örgüsü harika Ayrıca terfi alabilmek için davaları çözmeyi de seviyorum.
Oyunu seviyorum, ayrıntılar için zihninizi keskin tutmak ve iyi bir hafıza için iyi, ancak bu oyunla ilgili tek can sıkıcı şey, oynarken çok fazla reklamın olması!
Bi çok insan ip ucu demiş bi çoğuda enerji demiş. Enerji için şey diyemem ama ip ucu yerine orada bulamadığınız kelimelerin üzerine üzerinde duran onun ne olduğunu bulursunuz ama enerji hakkında birşey diyemem.
Criminal Case Apk Mod Full İndir Maceralar ile dolu olan bu oyunumuzda ... Criminal Case Apk Mod Para Hileli Android Oyun İndir v2.38.2.
Bunun gibi diğer oyunların çoğu, sürekli olarak daha fazla yaşam için ödeme yapmanızı sağlar, ancak bu, ayrıca gerçekten eğlenceli olduğu kadar değildir. Yavaş yükleme veya herhangi bir şeyle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Bu oyuna 5 yıldızdan daha fazlasını verebilseydim, verirdim!
Sürüm: 2.38.2; Boyut: 61 MB; Gereken Android Sürümü: 4.0 ve üzeri. Kurulum. “Criminal Case v2.38.2 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını
Ortaokuldan beri ceza davası oynamayı seviyorum. Ama bu konuda çok büyük bir sorunum var. Verileri kurtarmanın başka yolları yok mu? fb hesabımla giriş yapmayı düşünmüyordum ama yanlışlıkla tıkladım. Ve oturumu kapatmayı denediğimde, en baştan başlamak zorunda kaldım. Ve bu çok can sıkıcı. Umarım bu konuda bir şeyler yapabilirsin.
oyun çok iyi bir yirmi yıllık arzu istiyor ve bir incelemeye enerji istiyor
Telefon manzarasıyla birlikte dönmeyen reklam. Oyunun devam etmesi için arkadaşlara ihtiyacınız var. Bir sonraki dava için çok uzun süre beklemek zorunda.
oyun çok güzel süre suçlamanız varsa tarihi ileri alın ve yeniden girin ama yıldız kırmanın nedeni eklar çok saçma kimse ek dava oyunu istemiyo onun dışında güzel oyun indirin bence pişman olmazsınız
07 Criminal Case Apk İndir 2.38.2 Altın MOD Hile Data Android Criminal Case İndir,maceralı bir bulmaca oyunudur oyunda amaç öldürülen
Vay be bu oyun o kadar harika ki daha bugün bu oyunu indirdim ve bayılıyorum iyi çalışmalar
Join the Police of Grimsborough to solve a series of murder cases in this captivating hidden object, adventure game. Investigate crime scenes for clues,
En son güncellemeyle oyununuzu oynamaya çok daha az zaman ayırmama yardım ettiğiniz için teşekkürler. Grimsborough'dan Supernatural Investigations'a kadar yıllardır orijinal CC oynuyorum. Devam etmek için CC Paris için yeni bir uygulama indirmem ve sıfırdan başlamam gerekiyor, fazladan enerji almak için reklam izleme seçeneği yok mu? Bunun, kullanıcıların oynayabilmek için para harcamasını sağlayacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Bu oyunu oynamaktan gerçekten keyif aldım ama artık CC'ye veda etme zamanının geldiğini düşünüyorum.
Bir kere oyunu hiç sevmedim.(berrrrrrrbaatt .Oyunda herşey için bedel ödememiz gerekli. tek kelimeyle zaman süresi.Ben bir yıldız verdim oda zateniyettendi yoksa benim puanım - 999999999........................
Criminal Case (MOD, Para / Yıldız / Enerji Hileli) oyuncuyu gerçek bir polis dedektifi olmaya davet eden bir suç arayışıdır.
Oyun harika ama biraz bir cinayeti için 1 gün beklemeniz gerekiyor ve enerji çok yavaş dolaşıyor o yüzden 1 yıldız kırm
ya arkadaşlar nasıl ekliyoruz
Criminal Case Pakikipagsapalaran lel
Oyun iyi ama gidiş baya zor ve enerji içinde beklemem gerekir buyüzden 3 yıldızda
Criminal Case Aventura irol
Lær japansk - 5000 Uttrykk Læring soo